Thursday, 10 March 2011

jumpa puan doc.

hari isnin lepas..tiba2 lepas nagena bangun tido petang then dia batuk2 mcm nk muntah...so ithink dia mesti rasa x selesa, kejap lepas tu siap batuk keluar kahak and nafas dia adabunyi mcm org selsema tu...so before pukul lima tu..ckp kt mak,mak terus siap2 pegi klinik dr lau..klinik tutuppukul 5..nasib sempat ..4.40 sampai...org pun dah x ramai..so dapat nagena jumpa dr hari tu anddmalam pundapat la tido nyenyak..

sangat nyenyak tido..sumtime bedung jugak nagena kalau x...tangan kaki asik gerak2 tido..kejap2 la bangun nnt..


xsihat pun boleh bagi senyum kt ibu...nagena mmg strong..:)


ptg2wajib yea amikangin luar before mandi...kalau tak dengar la saya jerittttt....


ibu la yg kena teman...sbb x lama lagi ibu da keje..nnt boringggg...

2 comments:

aiDieNa said...

Hai Jaja.. tomey nagena.. sedap nama tu..

alah said...

kak jaja, gambo yg nampak rumput2 dah mcm dkt new zealand dah...hahah...
-zara